Dentl

Kennismaken

Dentl, deskundige mondzorg voor het hele gezin

Hoogwaardige tandheelkundige zorg met oog voor de patiënt in een ontspannen sfeer, dat is het visitekaartje van Dentl Mondzorg. Ons professionele team werkt samen met u aan een gezond gebit. Speerpunt is preventie, vandaar dat wij veel waarde hechten aan het persoonlijke contact met de patiënt. Behalve een gezond gebit, vinden wij een mooi gebit ook heel belangrijk. In overleg met de patiënt maken we de juiste keuze voor de mond. Hoogwaardige tandheelkundige en zorgverlening met oog voor de patiënt mag dan ons visitekaartje zijn, uw gebit is uw visitekaartje en daar zijn we ons terdege van bewust.

“We werken met een team dat zich maximaal inzet, professioneel hoog is geschoold, oog heeft voor de patiënt en het beste wil voor de patiënt. Dat sluit naadloos aan bij onze visie van Dentl Mondzorg.”

Deskundigheid en comfort

Voorop staat dat we een praktijk zijn die deskundige tandheelkunde en mondzorg biedt aan mensen in alle leeftijden, aan het hele gezin. Tevens streven we er naar het comfort, voorafgaande en tijdens de behandeling van de patiënten, naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen.

Samenwerkende disciplines in eigen huis

Dentl Mondzorg wil een tandartsenpraktijk zijn met zoveel mogelijk samenwerkende disciplines, uit ons vak, in eigen huis. Op die manier kan ons team zowel onze bestaande als nieuwe patiënten volledige mondzorg op één adres én dichtbij huis bieden.

▸ Maak kennis met ons team

Tot ziens in Zwartsluis!

Als regiotandarts staan wij klaar voor alle inwoners van de gemeente Zwartewaterland en omgeving.
Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze werkwijze of onze diensten, bel of mail ons.

▸ U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier

Scroll naar boven