Dentl

Kennismaken

Voorheen Tandartsenpraktijk G.C. Muller

Als patiënt van Tandartsenpraktijk G.C. Muller zult u merken dat de naam en visuele uitstraling van de uw welbekende tandartsenpraktijk is veranderd, hier willen wij u graag wat meer over vertellen.

“De kans de praktijk over te nemen en eigenaar te worden, grepen we met beide handen aan. We werken met een team dat zich maximaal inzet, professioneel hoog is geschoold, oog heeft voor de patiënt en het beste wil voor de patiënt. Dat sluit naadloos aan bij onze visie van Dentl Mondzorg.”

Dentl, deskundige mondzorg voor het hele gezin

Hoogwaardige tandheelkundige zorg met oog voor de patiënt in een ontspannen sfeer, dat is het visitekaartje van Dentl Mondzorg. Ons professionele team werkt samen met u aan een gezond gebit. Speerpunt is preventie, vandaar dat wij veel waarde hechten aan het persoonlijke contact met de patiënt. Behalve een gezond gebit, vinden wij een mooi gebit ook heel belangrijk. In overleg met de patiënt maken we de juiste keuze voor de mond. Hoogwaardige tandheelkundige en zorgverlening met oog voor de patiënt mag dan ons visitekaartje zijn, uw gebit is uw visitekaartje en daar zijn we ons terdege van bewust.

Naast tandartsen werken bij Dentl Mondzorg ook mondhygiënisten, paro-preventie assistenten, een prothese specialist, tandarts voor orthodontie en een tandarts voor implantologie, evenals meerdere collega’s in ondersteunende functies.

Deskundigheid en comfort

Voorop staat dat we een praktijk zijn die deskundige tandheelkunde en mondzorg biedt aan mensen in alle leeftijden, aan het hele gezin. Tevens streven we er naar het comfort, voorafgaande en tijdens de behandeling van de patiënten, naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen.

Zoveel mogelijk disciplines in eigen huis

Dentl Mondzorg wil een tandartsenpraktijk zijn met zoveel mogelijk disciplines, uit ons vak, in eigen huis. Op die manier kunnen we zowel onze bestaande als nieuwe patiënten volledige mondzorg op één adres én dichtbij huis bieden.

Tot ziens in Zwartsluis!

Als regiotandarts staan wij klaar voor alle inwoners van de gemeente Zwartewaterland en omgeving.
Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze werkwijze of onze diensten, bel of mail ons.

U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

Scroll naar top