Dentl

Kunstgebit en gebitsprothese

Gebitsprothese (kunstgebit / klikgebit) op maat

Door goede preventieve mondzorg worden steeds meer mensen oud met hun eigen gebit. Toch kan het gebeuren dat er soms tanden en kiezen verloren gaan. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om tanden, kiezen of een geheel gebit op een goede manier te vervangen door gebitsprotheses.

Een prothese (ook wel kunstgebit genoemd) is altijd maatwerk. In overleg met u kijken we welke oplossing het beste bij u past. Is die keuze gemaakt, dan gaan we samen met u aan de slag om de prothese helemaal perfect passend te maken.

Gratis Kunstgebit Check voor iedereen

De specialisten van Dentl Mondzorg adviseren u graag bij het maken van de juiste en bij u passende keuze voor een complete of gedeeltelijke gebitsprothese. Ook als u (nog) geen patiënt bij ons bent, bent u van harte welkom voor onze Gratis Kunstgebit Check. Aarzel niet en kom langs om, geheel vrijblijvend, samen met ons te bespreken welke gebitsprothese het beste bij u past.

We hebben onze gebitsprotheses onderverdeeld in 2 hoofdgroepen; volledige en gedeeltelijke gebitsprotheses. Lees hieronder meer over de verschillende mogelijkheden.

Volledige gebitsprotheses:

Gedeeltelijke gebitsprotheses:

Is uw prothese 5 jaar oud? Dan heeft u recht op een nieuwe!

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de kosten van een volledig uitneembare onder en boven kunstgebit ééns per 5 jaar uit de basisverzekering. De hoogte van de eigen bijdrage is per zorgverzekeraar wisselend. Sommige zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk ook de eigen bijdrage vanuit de aanvullende tandartsverzekering als je die hebt afgesloten.

Tot ziens in Zwartsluis!

Als regiotandarts staan wij klaar voor alle inwoners van de gemeente Zwartewaterland en omgeving.
Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze werkwijze of onze diensten, bel of mail ons.

▸ U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier

Scroll naar boven